خرما

خرما

خرما, سكته‌, جلوگیری, كند
خرما

خرما از سكته‌ جلوگیری می‌كند: مصرف خرما موجب كاهش كلسترول خون می‌شود و از سكته‌های مغزی و قلبی پیش گیری می‌كند. خرما از منابعی است كه همه ویتامین‌هایی كه برای فعاليّت‌های فیزیولوژی بدن مفید است را تأمین می‌كند. خرماهای نرسیده سرشار از ویتامین E است كه در درمان ناتوانی جنسی در مردان و زنان مفید است. ویتامین E یك آنتی‌اكسیدان است كه برای ذخیره كردن ویتامین A و C و عنصر سلنیوم در بدن مؤثر است همچنین موجب افزایش نیروی جوانی می‌شود و پیری سلول‌ها را به تأخیر می‌اندازد. ویتامین E موجود در خرما از تشكیل لخته در عروق كرونری قلب پیشگیری می‌كند و خاصیت ادرار‌آوری دارد. موجب كاهش فشار خون افراد می‌شود و از سكته‌های مغزی و قلبی پیش گیری می‌كند. كسانی كه به فشار خون مبتلا هستند، می‌توانند از خرما استفاده كنند همچنین ویتامین E موجود در خرما از سقط جنین در مادران باردار پیش گیری می‌كند. خرما سرشار از ویتامین‌های گروه “ب” است كه این ویتامین در بدن از ناراحتی‌های پوستی، روحی و عصبی پیش گیری می‌كند. ویتامین ب ۱ موجود در خرما موجب كاهش كلسترول خون در افراد می‌شود همچنین موجب كاهش فشار خون و كاهش سردرد‌های میگرنی می‌شود.

منابع:

  1. تابناک
  2. خبرگزاری فارس(مرتضی صفوی /متخصص تغذیه)

باکس شناور "همچنین ببنید"

آسودگی خاطر

آسودگی خاطر

برای موفقیت در کارها، هیچ عاملی به‌اندازه آرامش مهم نیست. آسودگی خاطر، همان آرامش است.[۱] …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *