شنبه , ۵ خرداد ۱۳۹۷
خانه / آیین زندگی / جَذّاب‌های پُرخاصیّت
جَذّاب‌ِهای پُرخاصیّت

جَذّاب‌های پُرخاصیّت

جَذّاب‌ِهای پُرخاصیّت
            جَذّاب‌های پُرخاصیّت

میوه‌های قرمز، حجم بسیار بالایی از فیبر غذایی، انواع آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین a، پکتین، ویتامین c، پتاسیم، ویتامین‌های گروه b، منیزیم و منگنز را در خود جای داده‌اند. هرچه میوه‌ها و سبزی‌ها، تیره‌تر باشند، آنتی‌اکسیدان‌های بیش تری هم دارند. میان انواع میوه‌های رنگی، میوه‌های قرمز دارای طعم‌هایی جذّاب و خواصی کم‌نظیر برای بدن هستند و می‌توانند یک ماده غذایی بسیار مفید برای ما محسوب شوند. از توصیه‌های تغذیه‌ای مهمّ متخصّصان تغذیه، استفاده از میوه‌ها و سبزی‌های تازه با رنگ‌های تیره‌تر است. با بررسی مهم‌ّترین خواصّ برخی از میوه‌های قرمز …

باکس شناور "همچنین ببنید"

روز مقاومت و پایداری دِزفول

روز دِزفول

در جنوب غربی کشور، دومین شهرستان پرجمعیت خوزستان و سی امین شهر پرجمعیت کشور، با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده + نوزده =