خانه / سلامت / بهداشت جسم / توصیه های غذایی

توصیه های غذایی

توصیه, تغذیه, جهت, پیشگیری, ابتلا, سرطانهمان طور که می دانید حدود ۱۳ درصد کلیه مرگ ها به دلیل ابتلا به  سرطان می باشد. در میان دلایل مرگ سرطان ها همیشه دوم و یا سوم هستند. بسیاری از سرطان ها به ویژه سرطان های گوارش با نوع تغذیه انسان در ارتباط هستند و رعایت موارد تغذیه ای زیرمی تواند شیوع این بیماری را کاهش دهد.

توصیه های تغذیه ای جهت جلوگیری از سرطان

مصرف مواد غذایی حاوی فیبر گیاهی مانند حبوبات، میوه جات و سبزیجات.

محدود كردن مصرف غذاهای كنسرو شده كه حاوی نیترات هستند و غذاهای نمك سود شده.

محدود كردن مصرف غذاهای سرخ شده و جایگزینی این غذاها با غذاهای آب پز یا كبابی.

محدود كردن مصرف شیرینی و شكلات.

محدود كردن مصرف چربیها و مواد غذایی پرچرب.

قرار دادن فعالیتهای بدنی و ورزش در برنامه روزانه.

عدم استفاده از روغن های نباتی جامد

عدم استعمال سیگار و دیگر مواد دخانی.

رعایت رژیم غذایی متعادل و اجتناب از چاقی و نگه داشتن وزن در محدوده طبیعی.

جدا كردن پوست مرغ قبل از پخت و مصرف.

انتخاب محصولات كم چرب لبنی بجای انواع پرچرب.

استفاده از نمونه های سس كم چرب و كم ادویه.

استفاده از سبزیجات سبز تیره و زرد تیره و مركبات.

اجتناب از مصرف مواد غذایی و نوشیدنی ها به صورت داغ.

اجتناب از مصرف بیش از حدّ گوشت قرمز یا گوشت های فرآوری شده.

باکس شناور "همچنین ببنید"

دعای هفتم

دعای هفتم

امام سجاد (ع) در ۱۰ فراز از دعای هفتم به آسان شدن دشواری‌ها با رحمت …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *