همان طور که می دانید حدود ۱۳ درصد کلیه مرگ ها به دلیل ابتلا به سرطان می باشد. در میان دلایل مرگ سرطان ها همیشه دوم و یا سوم هستند. بسیاری از سرطان ها به ویژه سرطان های گوارش با نوع تغذیه انسان در ارتباط هستند و رعایت موارد تغذیه ای زیرمی تواند شیوع این بیماری را کاهش دهد.
توصیه های تغذیه ای جهت جلوگیری از سرطان
مصرف مواد غذایی حاوی فیبر گیاهی مانند حبوبات، میوه جات و سبزیجات.
محدود كردن مصرف غذاهای كنسرو شده كه حاوی نیترات هستند و غذاهای نمك سود شده.
محدود كردن مصرف غذاهای سرخ شده و جایگزینی این غذاها با غذاهای آب پز یا كبابی.
محدود كردن مصرف شیرینی و شكلات.
محدود كردن مصرف چربیها و مواد غذایی پرچرب.
قرار دادن فعالیتهای بدنی و ورزش در برنامه روزانه.
عدم استفاده از روغن های نباتی جامد
عدم استعمال سیگار و دیگر مواد دخانی.
رعایت رژیم غذایی متعادل و اجتناب از چاقی و نگه داشتن وزن در محدوده طبیعی.
جدا كردن پوست مرغ قبل از پخت و مصرف.
انتخاب محصولات كم چرب لبنی بجای انواع پرچرب.
استفاده از نمونه های سس كم چرب و كم ادویه.
استفاده از سبزیجات سبز تیره و زرد تیره و مركبات.
اجتناب از مصرف مواد غذایی و نوشیدنی ها به صورت داغ.
اجتناب از مصرف بیش از حدّ گوشت قرمز یا گوشت های فرآوری شده.